تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
طراحی سایت
 
طراحی سایت
آموزش بهینه سازی سایت - آموزش رایگان طراحی و بهینه سازی سایت-مقالات آموزش طراحی سایت به زبان ASP.NET - آموزش بهینه سازی سایت
 
سه شنبه 9 تير 1394 :: 18:26 ::  نويسنده : فرشته شکری

بهتر است این گونه بیان کنیم :" آیا  سایت های com. رنک بالاتری نسبت به دومینهای محلی مانند ir. دارند؟"

دامنه های com. کاربردی جهانی دارند در واقع می توان گفت پرکاربردترین دومین شناخته شده در میان کاربران است و این باعث شده است که این تفکر در میان متخصصین سئو بوجود آید که استفاده از دومین com. باعث افزایش رنک می شود.

AdministratorfilesUploadFile.com go.jpg

مشخص است که  سایت هایی با دومین اصلی com. شرایط مناسبتری نسبت به دومین محلی ir. برای انتشار درعرضه جهانی دارند. برای مثال سایتی با دومین ir. در نتایج کشور های اروپایی و آمریکایی به ندرت یافت می شوند. پس اگر  هدف جهانی شدن در سر دارید بهتر است از دومین com. انتخاب کنید اما اگر خواهان رونق کسب و کار خود در کشورتان هستید به شما پیشنهاد می کنیم دومین های محلی مانند ir. انتخاب کنید.

البته ناگفته نماند بهترین کار انتخاب هر دو دومین به طورهمزمان است چرا که همی هر کشور خودتان و هم در عرضه جهانی مطرح می شوید.

و حرف آخر با استفاده از گوگل وبمستر  منقطه هدف را مشخص کنید تا عملکرد بهتری به دست آورید.

برگرفته شده از ویدئو های مت کاتس



برچسب ها : ,
سه شنبه 9 تير 1394 :: 18:26 ::  نويسنده : فرشته شکری

ما در زمان اعتبار دامنه خود هر زمان می توانیم آن را تمدید نماییم؛ اما بعد از اتمام تاریخ اعتبار دامنه فقط تا 30 روز می توانیم بدون پرداخت هیچگونه جریمه ایی، دامنه خود را تمدید نماییم.

در غیر این صورت دامنه ما وارد دوره باز خرید خواهد شد که مدت آن 45 روز می باشد که باز در این زمان مالک دامنه می تواند با پرداخت جریمه که معمولا چندین برابر هزینه ثبت دامنه اولیه است، دامنه خود را تمدید نماید.

هزینه این جریمه طبق قوانین ICANN در حدود 140 دلار آمریکا می باشد.

در مبحث حیات دامنه زمان های تمدید را به طور کامل شرح داده ایم.

ضمنا باید در نظر داشته باشم برای طراحی سایت بهتر و همچنین مدیرت بهتر وب سایت خود ما به عنوان طراح سایت باید از این زمان ها و قوانین آگاهی کامل داشته باشیم.



برچسب ها : ,
يکشنبه 31 خرداد 1394 :: 12:43 ::  نويسنده : فرشته شکری

چند نکته که در ثبت دامنه باید رعایت کنیم :

1-      اگر طراحی سایت ما قرار هست برای جای مهمی ایجاد شود حداقل چند پسوند مهم را برای آن ثبت نماییم.

برای مثال ممکن است رقیب شرکت ما از آدرس سایت ما با پسوند دیگری سوء استفاده نماید، و محصولات خود را با نام تجاری ما به فروش برساند.

 

2-      برای نام سعی کنیم از عبارت خلاصه که معرف نشان تجاری ماست استفاده نمایید.

برای مثال خبرنامه شبکه سوم از کلمه ورزش3 تنها برای سایت خود استفاده کرده است.

 

3-      اسم انتخابی داری تلفظی آهنگ گونه و ساده داشته باشد.

برای مثال آدرسی مثل سایت با ما  تلفظی آهنگ گونه و ساده دارد که در حافظه نیز خوب می ماند.

 

4-      اعتبار دامنه خود را حتما یک ماه قبل از به پایان رسیدن اعتبار آن اقدام به تمدید آن کنیم. 

زیرا در صورت تمدید نکردن دامنه در زمان حیات دامنه باید هزینه سنگین برای تمدید آن در دوره های بعدی تمدید بدهیم و یا ممکن است در صورت نداشتن آن هزینه، ممکن است دامنه خود را از دست بدهیم.



برچسب ها : ,
يکشنبه 31 خرداد 1394 :: 12:42 ::  نويسنده : فرشته شکری

از آنجایی که دامنه یا آدرس وب سایت ما باید یک نام منحصر به فرد باشد و برای این منظور و ثبت دامنه  ما باید یک نام منحصر به فرد را برای وب سایت خود انتخاب کنیم.

ابتدا بحث دامنه چیست را مطالعه نمایید و اگر قصد طراحی سایت دارید، سپس به خواندن ادامه مقالات دامنه و هاست و مقالات آموزش طراحی سایت بپردازید.

ما می توانیم از طریق سایت www.domaintools.com  نام مورد نظر خود را سرچ نماییم و ببینیم که این نام آیا ثبت شده است یا خیر .

در مقاله DSN  با وظیفه این شرکت بیشتر آشنا خواهیم شد . 

در صورت اینکه نام توسط شخص یا سازمانی ثبت نشده باشد می توانیم با داشتن یک حساب بین المللی از طریق همان سایت این آدرس را با زمان تعیین شده خریداری و ثبت نماییم.

چگونه دامنه ثبت کنیم

 همچنین می توانیم از طریق شرکت های داخلی که دارای حساب بین المللی هستن اقدام به این ثبت نماییم . فقط باید در انتخاب این شرکت ها دقت نماییم . از جمله ای این شرکت ها  شرکت پارس – سافت هست که از طریق وب سایتشان  می توانیم اقدام به خرید دامنه و ثبت آن و طراحی سایت نماییم .

ما در بخش انتخاب پسوند دامنه که می تواند تکراری باشد باید شناختی نسبت به آن ها نیز داشتیم باشیم .

که در بخش  انواع دامنه ها با آن آشنا خواهیم شد .



برچسب ها : ,
يکشنبه 31 خرداد 1394 :: 12:42 ::  نويسنده : فرشته شکری

دامنه در معنای لغوی عبارت است از گستره. همچنین میتواند به معنای لفظی قلمرو نیز برای این کلمه اشاره کرد.

دامنه چیست

در زبان کامپیوتری دامنه یعنی آدرس وب سایتی که داریم. در اصطلاح رایج به دامنه، دومین می گویند که از کلمه انگلیسی آن (Domain) در زبان ما آمده است.

 

 به عبارت ساده تر که بخواهیم دامنه را تعریف کنیم، می توانیم بگوییم که ما وقتی یک وب سایت داریم، یک فضایی را در شبکه ی اینترنت اجاره کرده ایم، و این فضا مانند اتاقی در یک هتل می باشد که ما آن را از مراجع و شرکت ها اجاره کرده ایم، و اگر بخواهیم به این فضا ارتباط برقرار نماییم نیاز به یک آدرس یا شماره تلفن داریم.

دامنه یا در اصطلاح رایج دومین این ادرس و شماره تماس ماست که با آن فضا ارتباط برقرار می کند.

دامنه  دو بخش اصلی  نام ( که باید منحصر به فرد و مخصوص شرکت یا محصول ما باشد ) + پسوند (در ادامه مقاله ها با انواع پسوند دامنه (دومین)  و قسمت های مختلف آن آشنا خواهیم شد)  دارد.



برچسب ها : ,
چهارشنبه 20 خرداد 1394 :: 14:25 ::  نويسنده : فرشته شکری

رابطه میان سئو و HEO در هدف مشترک این دو مفهوم می باشد.

هدف از ایجاد این دو مفهوم، در طراحی سایت ها، بهینه سازی سایت ها بوده است. مفاهیمی که با گسترش استفاده از اینترنت و وب سایت ها برای بهبود کیفیت آنها در نظر مخاطبان و البته موتورهای جست و جو، در بین طراحان سایت ها و متخصصان فناوری اطلاعات افزایش پیدا کرد.

در طراحی سایت ها بحث رقابت بین وب سایت ها و قرار گیری آنها در رتبه های بالای موتور های جست و جو و همچنین جذب تعداد مخاطب بیشتر، متخصصان فناوری اطلاعات را به این فکر انداخت که در بهینه سازی سایت های خود تلاش کنند و وب سایت های خود را به شکلی در آوردن که باعث جذب نظر مخاطبان شود، همچنین برای آنها حاوی مطالب مفید و جذاب و راحتی کار و جست و جوی مطالب در وب سایت شان شود.

تمام این مطالب را در بهینه سازی سایت ها می توانید مطالعه نمایید و برای آشنایی با این مفاهیم می توانید مقالات سایت را مطالعه نمایید.

HEO و SEO چیست



برچسب ها : ,
چهارشنبه 20 خرداد 1394 :: 14:25 ::  نويسنده : فرشته شکری
همانگونه که در بخش HEO چیست به معرفی  و تعریف HEO  پرداختیم، HEO  عبارت است از مفهومی که امروزه در علم طراحی سایت معرفی شده و به نکات نمایشی سایت برای کاربران و جذب نگاه آنها به سایت می پردازد.

در حالی که سئو مربوط به محتوا و ارتباط محتوا مطالب سایت با هم و بهینه سازی سایت ها از لحاظ ساختار مطالب می پردازد.

البته در صورت رعایت هر دو مفهوم SEO  و HEO  در کنار هم  در مراحل  طراحی سایت، ما می توانیم به بهینه سازی سایت دست پیدا کنیم، که نکته ی رقابتی بین شرکت ها در تجارت الکترونیک می باشد.

HEO و SEO چیست



برچسب ها : ,
چهارشنبه 20 خرداد 1394 :: 14:25 ::  نويسنده : فرشته شکری

نکته بعدی که برای HEO بهتر در این مقاله به آن اشاره می نمایم، انتخاب هدر و بنر ابتدایی مناسب برای سایت می باشد. این تناسب برای HEO سایت ما بسیار تاثیر گذار خواهد بود. هماگونه که در مقالات HEO چیست؟ و طول عناصر صفحه در HEO،  به آن اشاره کردیم، هدر سایت نباید بخش گسترده ایی از صفحه را اشغال نماید.

در نمای ابتدایی سایت اگر هدر بخش زیادی را به خود اختصاص دهد، باعث هدر رفت مناطق کلیدی بالای صفحه، در وب سایت ما خواهد شد، پس در طراحی سایت به این مسئله توجه ویژه نماییم.

پس بهتر است اندازه ای مناسب برای آن در نظر بگیریم، اندازه ای در حدود یک / هفتم  نمای اولیه سایت، تا بتوانیم  از سایر فضای بالای سایت از آن استفاده نماییم.

ما می توانیم با مراجعه به نمونه پروژه های طراحی سایت و مشاهده آنها، به صورت تجربی با این مقیاس آشنا شویم.

همچنین در طراحی سایت خود در انتخاب رنگ های مناسب برای هدر، در جلب نظر و جذب مخاطب به تماشای آن دقت نماییم.

همچنین ما در هدر خود که یکی از نقاط مورد توجه در نظر و دید کاربران می باشد، باید از مطالب و موارد مهم خود که قصد داریم کاربران به آنها مراجعه نمایند، استفاده نماییم و صرفا از هدر سایت برای نمایش یک اسم استفاده ننماییم، زیرا باعث هدر رفتن این نقطه کلیدی و طلایی مورد توجه دید کاربران و از خدشه دار شدن مفهوم بهینه سازی سایت ها خواهد شد.



برچسب ها : ,
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394 :: 13:00 ::  نويسنده : فرشته شکری

جواب این پرسش یک مفهوم می باشد " HEO " . البته HEO باید در کنار تمام موارد سئو رعایت شود تا طراحی سایت و قالب ما باعث جذب مخاطبان شود. میتوانید با خواندن کامل مقالات سئو و مقالات HEO و پرسش HEO چیست، و با کلیک بر روی نام این دو واژه، شناخت کاملی پیدا نمایید.

طراحان سایت امروزه با کار کردن بر روی HEO سایت خود، در کنار سئو، به جذب و ماندگاری مخاطبان و بازدید کنندگان، در سایت خود، توجه می نمایند.

HEO مفهومی ست که برای جذب مخاطبان نسبت به گرافیک سایت ایجاد شد، و با توجه به سلیقه های مخاطبان و تاثیرات رنگ ها و تصاویر بر روی آنها و نوع و زاویه دید آنها نسبت به صفحه، تعریف شده است.

که در ادامه مقالات با آنها آشنا خواهیم شد و با رعایت این نکات در طراحی سایت خود می توانیم تاثیر زیادی بر روی مخاطبان و کاربران بگذاریم، و آنها را نسبت به مطالعه و بازدید از مطالب و پست های خود ترغیب نماییم.



برچسب ها : ,
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394 :: 13:00 ::  نويسنده : فرشته شکری

با افزایش و تعدد قالب های گرافیکی در طراحی سایت ها، و سوال زیاد مشتریان و بازدید کنندگان و مدیران سایت که کدام قالب گرافیکی برای سایت ما بهتر می باشد، این سوال برای طراحان سایت به وجود آمد که:

دلیل جذب یک قالب گرافیکی سایت برای مخاطب چیست؟

HEO چیست

طراحان سایت و متخصصان به سراغ این امر رفتن و با مشاوره با روانشناسان و کارشناسان علم طراحی، نکاتی را برای جذب مخاطبان به طراحی سایت خود پیدا کردند؛ این نکات امروزه مفهوم به نام HEO پیدا کرده است، که مخفف کلامات Human Experience Optimization می باشد و معنای لغوی آن " بهینه سازی تجربه کاربری " و در معنای لفظ برای طراحان سایت و بازدید کنندگان به معنای " تجربه بهینه سازی چیدمان سایت" می باشد.

امروزه در ایران بسیاری از طراحان سایت به این نکته توجه ندارند که چیدمان صفحه و رنگ و فونت قلم ها نیز می تواند در سئو سایت آنها موثر باشد و باعث جذب بیشتر مخاطبان و ماندگاری آنها در سایت هایشان شود. امری که امروزه بسیاری از طراحان سایت های خارجی آن را رعایت می نمایند، اما تعداد اندکی از شرکت های طراحی سایت داخلی از جمله شرکت طراحی سایت طرح و پردازش مبنا در کشورمان این اصول و قواعد را رعایت می نمایند و به بهینه سازی طرح و قالب سایت ( یا HEO) در کنار بهینه سازی سایت یا سئو سایت مشتریان خود اهمیت می دهند.

مفهوم HEO روز به روز در کنار مفهوم سئو افزایش یافت و امروزه به عنوان یکی از اصول طراحی سایت در جهان شناخته می شود؛ که باید بیشتر توسط طراح گرافیکی وب سایت مورد توجه قرار گیرد و در مرحله بعد توسط طراح سایت، که سایتی با جذب مخاطب نسبت به نگارش مطالب خود داشته باشیم.



برچسب ها : ,